Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tervetuloa sivuilleni! 

Olen 55-vuotias kokenut kunnallispoliitikko Vantaalta.  Olen perehtynyt erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksiin toimittuani pitkään Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä ja sen jaoston puheenjohtajana.

Minulla on kokemusta myös erikoissairaanhoidon järjestämiseen liittyvistä asioista HUS- apteekin, HUS Psykiatrisen sairaanhoidon lautakunnan ja HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunnan puheenjohtajuuksien kautta. 

Haluan jatkossakin olla mukana huolehtimassa siitä, että Vantaan asukkaille on tarjolla riittävät ja laadukkaat sosiaali- ja terveyspalvelut. Nyt on aika vaikuttaa, koska sote-uudistus tulee muokkaamaan palvelurakenteita merkittävällä tavalla. Meillä on nyt mahdollisuus ajatella kokonaisuutta uudella tavalla sekä kehittää ja parantaa palveluja! 

Näillä sivuilla voit tutustua ajatuksiini   ajankohtaisista asioista ja ehdotuksiini siitä, miten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja  tulevaisuudessa parannetaan.

Lupauksia

Lähetetty 2.4.2017

Tänään on viikko aikaa varsinaiseen vaalipäivään.

Monet ovat jo äänensä antaneet ennakkoäänestyksessä. Tässä vaiheessa sitä miettii, onko panostanut kunnolla kampanjaansa, tavannut riittävästi kuntalaisia ja muotoillut sanottavaansa oikealla tavalla. Harmittelee, että ei ole kirjoittanut lehtiin tai pystyttänyt tienvarsimainoksia.  Katuu, että ei tälläkään kerralla ehtinyt/jaksanut/osannut tehdä kaikkea sitä, mitä olisi pitänyt. Ja ihailee niitä, jotka ovat voimiaan säästämättä tehneet vaalityötä ja olleet aktiivisesti mukana kaikessa mahdollisessa.

 

Emme elä täydellisessä maailmassa ja monissa asioissa on parantamisen varaa. Henkilökohtaisten lupausten antaminen on politiikassa kuitenkin hieman huoletonta, sillä ihminen ei voi maailmaa yksin muuttaa. Muutosten tekemiseen tarvitaan asialliset perusteet ja toimintatapa, jonka useimmat muutkin voivat hyväksyä. Hyvien asioiden edistämiseen tarvitaan muutakin kuin hyvä tahto, ja joskus voidaan joutua tekemään raskaita valintoja. Politiikassa olemme kuitenkin kaikki Yhteisellä Asialla, edistämässä asukkaiden hyvinvointia ja varmistamassa kunnan tulevaisuus.

 

Olen tänään käynyt naapureiden iloksi luukuttamassa nipun vaaliesitteitä ja sen jälkeen perehtynyt huomisen jaoston ja sosiaali- ja terveyslautakunnan kokousmateriaaleihin. Myös HYKS-lautakunnan ensi tiistain kokousaineisto on jo kertaalleen luettu läpi. Pitkässä puhelinkeskustelussa yhteyttä ottaneen kuntalaisen kanssa pohdimme äsken Vantaan tulkintoja vammaispalvelulaista. Käsitykseni siitä, mitä kunnallispoliitikko tekee ja miten asioita hoidetaan, on hyvin realistinen. Ihmeiden tekijöitä me emme ole. Mutta olen jatkossakin valmis tekemään parhaani yhteisten asioiden hoitamisessa. Ja sen uskallan luvata, että työskentelen pontevasti niiden hankkeiden puolesta, joita olen aikaisemmissa blogikirjoituksissani kuvannut.